Bahçelievler Belediyesi Anaokulu

WEB https://bahcelievlerbelediyeanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şirinevler Mahallesi Çeşme Sokak No. 1/2 Bahçelievler/İSTANBUL
VİZYON : Çocukların bedensel, bilişsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişimlerini destekleyecek eğitim ortamı hazırlamak, Ailelerin ve içinde bulunulan çevrenin özellikleri dikkate alınarak, ailenin eğitime etkin katılımını sağlayan, Toplumun özelliklerine uygun, evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen, Çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda bir okul olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, milli değerlere sahip, düşüncelerini özgürce ifade edebilen ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak, Çocukların var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak ve geliştirmek, bedensel, zihinsel, duygusal ve dil gelişimlerini desteklemek, Çocukların sevgi, güven, hoşgörü anlayışının hâkim olduğu doğa, çevre, aile ve yurt sevgisinin verildiği, paylaşımcı, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri amacıyla çaba göstermek.
BAŞARILAR :

Saatler :